Pohjois-Karjalan Matkailu

125 vuotta työtä maakunnan matkailun puolesta

Ajankohtaista

 

 • Pohjois-Karjalan Matkailu ry:n 125-vuotis juhlaseminaari "Karelianismin uusi tuleminen" 24.5.2018.  Lue lisätietoja täältä.

 • Järjestimme matkailufoorumin "Vastuullinen matkailu P-K:ssa".  Lue lisää...

 • Kerro meille minne haluaisit tehdä matkan!  Ohjeet täältä...

 • Yhteistyössä

  Eräurheilu
  Intersport
  Mustavaara
  LVI-Myller

  Matkailupalveluja

  Koko maakunta yhdessä osoitteessa
   
  Matkakarjala

  Toiminta

  Järjestämme seminaareja ja keskustelutilaisuuksia. Otamme kantaa ajankohtaisiin matkailua ja matkailijoita koskettaviin aiheisiin. Puhumme erityisesti vastuullisen matkailun ja kulttuurimatkailun puolesta.

  Järjestämme matkoja ja retkiä Pohjois-Karjalassa, tutustumme uusiin yrityksiin ja kohteisiin. Hyvä ja paikallinen ruoka on tärkeä osa retkiämme, mukana on aina myös kohteiden lisäksi elävää paikallista taidetta.

  Ajankohtaista

  • Pohjois-Karjalan Matkailu ry:n 125-vuotis juhlaseminaari "Karelianismin uusi tuleminen" Teatteriravintolassa 24.5.2018 klo 12-16.30. Katso tilaisuuden koko ohjelma täältä. Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton.
   Seminaarin jälkeen klo 17-18.30 opastettu kävelykierros "Siltojen kaupunki". Opastajina ovat Joensuun kaupunkioppaat ja oppilaat.
   Ilmoittadu 18.5.2018 mennessä, p. 050 598 3290, sähköposti: airiokko@gmail.com.

  • Kerro minne toivoisit Pohjois-Karjalan Matkailu ry:n toteuttavan matkoja. Lähetä vinkkisi yhdistyksen puheenjohtajalle Palaute-sivun kautta täällä.

  Pohjois-Karjalan Matkailu ry:n hallitus

  Marja Tiittanen, puheenjohtaja
  Raija Särkkä, varapj.
  Airi Okkonen, sihteeri
  Anton Sutinen, tiedottaja
  Jouko Kälviäinen
  Päivi Kokkonen
  Leena Käyhkö

  Hallituksen jäsenille voi lähettää sähköpostia. Osoite on muotoa etunimi.sukunimi(at)pohjoiskarjalanmatkailu.fi (ilman ääkkösiä, ä->a).

  Alkuun