Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/p7k8m8l7k5/public/html/wp/wp-content/themes/layers-elementor/core/helpers/post.php on line 59

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/p7k8m8l7k5/public/html/wp/wp-content/themes/layers-elementor/core/helpers/post.php on line 78
Hankkeet – Pohjois-Karjalan Matkailu
Close

Hankkeet

Karelianismin uusi tuleminen -hanke toteutui ajalla 1.5.2018-31.1.2019 ja se oli osa yhdistyksen 125-vuotisjuhlaa. Hankkeen tavoitteena oli kulkea karelianistien jalanjälkiä ja herättää keskustelua paikallisen kulttuurin merkityksestä matkailussa. Hanketta rahoitti Pohjois-Karjalan Maakuntaliiton Tulevaisuusrahasto, oma rahoitus saatiin yhdistyksen kunniajäsen Jouko Kälviäisen lahjoituksena.

 

Hanke käynnistyi 22.5.2018 juhlaseminaarilla Joensuun Teatteriravintolan terassilla ja jatkui syksyllä matkailuiltojen merkeissä Ilomantsissa, Lieksassa ja Outokummussa yhteistyössä paikallisten matkailijayhdistysten kanssa. Osanotto seminaariin ja matkailu-iltoihin on ollut vilkasta, olemme yhdistäneet matkailusta kiinnostuneet tahot ja kansalaiset.

 

Osa hanketta oli yhdistyksen 125-vuotishistoriikin tekeminen. Historiikin toimitti FM Sirpa Sulopuisto. Historiikki julkaistiin 25.9.2018 lämminhenkisessä tilaisuudessa. Kirja on vapaasti ladattavissa tai sitä voi lainata maakuntakirjastosta.

Juhlaseminaari 22.5.2018 Teatteriravintolassa Joensuussa ja historiikin julkaisutilaisuus 25.9.2018 Kauppaneuvoksen kahvilassa.