Close

Kulttuurimatkailu

Pohjois-Karjala tunnetaan luonnosta, erämaista ja Kolin kansallismaisemasta. Kolille ja Karjalan laulumaille on tultu myös kansan ja sen kulttuurin vuoksi. Myös tänä päivänä matkailijoita kiinnostaa paikallinen kulttuuri ja elämänmeno. Emme takerru määritelmiin, koska kulttuuriksi voidaan katsoa kaikki ihmisen tekemä. 

 

Rohkaisemme tutustumaan perinteisiin ja historiaan sekä luomaan uutta. Pohjois-Karjalan kesä on täynnä tapahtumia, taidenäyttelyitä ja teatteria. Ruokakulttuuri kukoistaa ja kehittyy, kulttuuria ovat myös lukuisat kylätapahtumat ja -juhlat. Rohkeasti liikkeelle ja naapurikunnan puolelle uusia elämyksiä keräämään!

Järjestimme inspiraatioksi kulttuurimatkailun toimijoille Kultuurimatkailun uusi tuleminen -seminaarin 16.5.2019 Botanialla. Innostavat alustukset pitivät täydelle salille valotaiteilija ja Botanian yrittäjä Kari Kola, Joensuun kulttuurijohtaja Sari Kaasinen ja Puukarin Pysäkin yrittäjä Anni Korhonen. Ryhmätöissä syntyi uusia kontakteja sekä ideoita, mitä voisimme nostaa kulttuurimatkailun kärjiksi. 

Kuvia Kulttuurimatkailun uusi tuleminen -seminaarista 16.5.2019 Botanialta.