Yhdistys

Pohjois-Karjalan Matkailu ry on taloudellisesti ja poliittisesti sitoutumaton yhdistys. Jäsenemme  yhdistää rakkaus matkailuun, näkökulmamme on matkailijan. Otamme kantaa kestävien palvelujen ja kohteiden puolesta. Uudet jäsenet ja näkökulmat ovat tervetulleita. Ota yhteyttä!

Hallitus vuonna 2019 on:
Marja Tiittanen, puheenjohtaja
Anton Sutinen, varapuheenjohtaja
Airi Okkonen, sihteeri
Lauri Jänis
Sanna Karstikko
Päivi Kokkonen
Leena Käyhkö
Päivi Lindell

Pohjois-Karjalan Matkailu ry – säännöt

Hyväksytty yhdistyksen kokouksessa 9.12.2016

Suomen matkailijayhdistys

Yhdistys on Suomen Matkailijayhdistyksen (SMY ry) jäsen. SMY ry perustettiin v. 2001 jatkamaan v. 1887 perustetun Suomen Matkailijayhdistyksen työtä. SMY ry keskittyy kotimaan matkailun edistämiseen. SMY ry tuottaa Matkailu-lehteä, joka on myös Pohjois-Karjalan Matkailu ry:n jäsenlehti.

SMY ry:llä on ollut viime vuosina oma osasto kansainvälisillä matkamessuilla Helsingissä ja kotimaan matkamessuilla Tampereella. Pohjois-Karjalan Matkailu ry on osallistunut aktiivisesti messuille ja vienyt tietoa maakunnan kohteista maailmalle.