Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/p7k8m8l7k5/public/html/wp/wp-content/themes/layers-elementor/core/helpers/post.php on line 59

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/p7k8m8l7k5/public/html/wp/wp-content/themes/layers-elementor/core/helpers/post.php on line 78
Kulttuurimatkailu – Pohjois-Karjalan Matkailu
Close

Kulttuurimatkailu

Pohjois-Karjala tunnetaan luonnosta, erämaista ja Kolin kansallismaisemasta. Karjalan laulumaille on aina tultu myös kansan ja sen kulttuurin vuoksi. Emme takerru määritelmiin, koska kulttuuriksi voidaan katsoa kaikki ihmisen tekemä. 

Rohkaisemme tutustumaan perinteisiin ja historiaan sekä luomaan uutta. Arvostamaan omaa tekemistä. Pohjois-Karjala on täynnä tekijöitä, kohteita ja tapahtumia, hengen ja ruumiin ravintoa löytyy ympäri vuoden.

 

Savonlinnan kaupunki hakee Euroopan kulttuuripääkaupungin asemaa v. 2026 ja työssä ovat mukana kaikki Saimaan alueen maakunnat ja kunnat. Mahtava osoitus yhteistyöstä ja tahtotilasta nostaa kulttuurin arvostusta ja samalla edistää elinvoimaa ja matkailua. Kannattaa tutustua ilmiöön ja ilmoittautua mukaan alati kasvavaan rihmastoon!

Järjestimme Kultuurimatkailun uusi tuleminen -seminaarin 16.5.2019 Botanialla. Innostavat alustukset pitivät täydelle salille valotaiteilija ja Botanian yrittäjä Kari Kola, Joensuun kulttuurijohtaja Sari Kaasinen ja Puukarin Pysäkin yrittäjä Anni Korhonen. Ryhmätöissä syntyi uusia kontakteja sekä ideoita, mitä voisimme nostaa kulttuurimatkailun kärjiksi.