Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/p7k8m8l7k5/public/html/wp/wp-content/themes/layers-elementor/core/helpers/post.php on line 59

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/p7k8m8l7k5/public/html/wp/wp-content/themes/layers-elementor/core/helpers/post.php on line 78
Yhdistys – Pohjois-Karjalan Matkailu

Yhdistys

Pohjois-Karjalan Matkailu ry on taloudellisesti ja poliittisesti sitoutumaton yhdistys. Jäseniämme  yhdistää rakkaus matkailuun ja kotimaan matkailun kehittämiseen. Otamme kantaa kestävien palvelujen ja kohteiden puolesta. Uudet jäsenet ja näkökulmat ovat tervetulleita.  Yhdessä tehden ja toimien matkailu kukoistaa, tule mukaan toimintaan!

Hallitus vuonna 2020:
Marja Tiittanen, puheenjohtaja
Anton Sutinen, varapuheenjohtaja
Airi Okkonen, sihteeri
Lauri Jänis
Mari Karjalainen
Sanna Karstikko
Päivi Kokkonen
Leena Käyhkö

Pohjois-Karjalan Matkailu ry – säännöt

Hyväksytty yhdistyksen kokouksessa 9.12.2016

Suomen matkailijayhdistys

Yhdistys on Suomen Matkailijayhdistyksen (SMY ry) jäsen. SMY ry perustettiin v. 2001 jatkamaan v. 1887 perustetun Suomen Matkailijayhdistyksen työtä. SMY ry keskittyy kotimaan matkailun edistämiseen. SMY ry tuottaa Matkailu-lehteä, joka on myös Pohjois-Karjalan Matkailu ry:n jäsenlehti.

SMY ry:llä on ollut viime vuosina oma osasto kansainvälisillä matkamessuilla Helsingissä ja kotimaan matkamessuilla Tampereella. Pohjois-Karjalan Matkailu ry on osallistunut aktiivisesti messuille ja vienyt tietoa maakunnan kohteista maailmalle.